Aamulla sain soiton asiakkaani tyttäreltä. Asiakas on nyt Acutassa koska oli sairastunut flunssaan ja maanantain homma siten peruuntui. Lähdin Messukylään vakipaikkaan ennen yhtätoista ja siellä kissojen kanssa hommat OK. Sitten ruokailu Munkkimiehissä.

Seuraava kohde oli Hämeenpuistossa. Parkkirahaa meni taas kolme euroa, mutta saanhan sen vähennyksiin. Mukavat juttelut asiakkaan kanssa. Lisähommana sähköhellan taustan ja alustan putsaus.

Olin Pirkanmaan Jätehuollolla sovittuun aikaan ja pidimme erään yhdistyksen hallituksen kokouksen. Tarjolla oli kahvia, leipiä ja laskiaispullia. Saimme vielä lahjaksi pyöränlamput pattereineen. Kirjoitin jo illalla kokouspöytäkirjan ja laitoin sen pj:lle.

Kotimatkalla poikkesin ruokaostoksille Turtolan Citymarkettiin. Jonotin siellä kassajonossa melkein 20 minuuttia. Voi kumpa meidän lähikauppa avaisi kohta ovensa ja sitten pääsisi tekemään nopeasti ostokset.

Poika oli herännyt vasta illalla kuuden maissa ja on nyt aamulla menossa koululaisia kyyditsemään. Laitoin jo kaksi herätyskelloa hänelle soimaan ja saa laittaa vielä kännykän herättämään ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Laskut on maksettu ja poika siirsi rahaa lainahoitotililleni

2. Mukava kokous ja pöytäkirjakin valmiina

3. Munkkimiehissä oli taas ihan OK ruokaa