Heräsin klo 9.00 puhelimen pirinään. Asiakas siellä soitti ja sovimme käynnin perjantaiksi. Hänen sisäinen ääni oli taas puhunut.

No luin sitten Aamulehden ja söin aamupalan. Laitoin tammikuun tilit valmiiksi kirjanpitäjälle. Tätä hommaa siirsin ja siirsin. Lopulta siihen kului vain reilu puolituntinen. Täytyypä muistaa tuo aika jatkossa ;-)

Taas puhelin soi ja sain uuden tilauksen, nyt raivausta. Sovittiin aika maanantaiksi. Kolmas soitto ja sovittiin aika keskiviikoksi. Vielä yksi soitto jossa kysyttiin naapurille apua. Soittaja ottaa vielä selvää maksaako sosiaalitoimi raivauksen. Palataan asiaan myöhemmin.

Herättelin pojan yhden maissa ja hän meni suihkuun "aamupalan" jälkeen. Poika pääsi kyydilläni työmaalleen ja minä vein paperini kirjanpitäjälle. Ehdin tekemään muutaman kiperän kysymyksen ja sain niihin vastaukset.

Kotona ehdin juomaan kupposen teetä leivän kera. Sitten Pyynikille vakihommiin. Tapasin perheen rouvan ja hän toivotteli minulle hyvää ystävänpäivää etukäteen. Hommat ihan OK. Kotimatkalla hain poikani hänen työmaaltaan. Hämeenlinnan reissu oli sujunut hyvin. Käytiin vielä ruokakaupassa kotimatkalla.

Päivän onnistumiset:

1. Töitä pukkaa lisää

2. Tilipaperit toimitettu eteenpäin

3. Ruokatarvikkeita on riittävästi