Poika oli lähtenyt aamulla kiireellä, oli kahvitkin jäänyt juomatta. Minä nukuin huonosti: välillä oli kuuma ja taas välillä kylmä. Lisäksi painajaisia ja eikä kyllä mitään kuumia aaltoja ;-) Heräsin jo yhdeksän maissa.

Matkasin Messukylään bussilla. Pakkasta oli päivällä 16 astetta ja illalla sitten jo 23. Hommat vakikohteessa ihan OK. Odottelin bussia töiden jälkeen puolisen tuntia ja se aika kului perheen kissan kanssa leikkimisessä. Heittelin kissalle joulukuusenpalloa ja kissa metsästi sitä ihan innolla.

Kotona teetä ja leipiä. Hain pojan hänen työmaaltaan viiden jälkeen. Pojalla oli tuliaisina sämpylöitä. Putsasin Elisan viihteestä tallennettuja ohjelmia: meillä oli levy jo melkein täynnä. Digiboksi pelaa taas kunnolla. Pojalla on huomenna koululaisten kyyditsemisiä ja minulla on yksi vakipaikka.

Tänään soitti yksi vakiasiakas ja perui huomisen ja samalla seuraavat käynnit. Syynä oli rahapula. Lupasi kyllä ottaa yhteyttä kun tilanne paranee. Nyt on yksi asiakas kuollut, kaksi sairaalassa ja tämä yksi työtön. Yritykseni tilanne pahenee. Onneksi pojalla on töitä.

Eikä tässä vielä köyttä rasvailla, vaan uskon että tilanne paranee. Teen taas mainoksia ja jaan niitä eteenpäin.

Päivän onnistumiset:

1. Siskoni soitti ja juttelimme tunnin verran mukavia

2. Pojalla ja minulla oli mukava työpäivä

3. Usko tulevaisuuteen on vahva