Aamulla heräsin yhdeksän maissa ja poika oli jo ekalla tauolla. Matkasin kävellen Nattariin vakipaikkaani. Koirat vastassa ja olohuoneessa oli sohva ihan levällään. Nuorempi koirista (mäyräkoira) on repinyt sekä sohvaa että tyynyjä silpuksi. Hommat ihan OK ja kotona tein itselleni vuohenjuusto-nakkimunakkaan ja mausteena oli homejuustoa.

Ajelin keskustaan ja Vuohenojan kohdalla autoon syttyi varoitusvalo check. Luulin että se on öljyvalo ja tarkistin auton öljyt myöhemmin. Olivat OK. Asiakkaani mies tuli paikalle kun olin lähdössä ja yhdessä tutkailimme auton ohjekirjaa. Valo olikin moottorintilasta kertova valo. Ehkä katalysaattori on menossa rikki, tuumaili auttajani. No, valo ei enää syttynyt kun ajelin kotiinpäin. Hain kotimatkalla pojan työmaaltaan. Autoa menen näyttämään maanantaina korjaamolle ja tilaan samalla huollon.

Kotona laittettiin linnuille lisää ruokaa. On taas Leolla katseltavaa ikkunasta. Kaverini soitti ja pyysi kahville. Ennen kutsua ehdin torkahtaa hetken aikaa nojatuolissa ;-) Pojan kaveri kyseli taas kyytiä. Minä tuumasin että autollani ei nyt ajeta yhtään turhaa reissua ennenkuin valojuttu on selvinnyt.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva työpäivä

2. Mukava kahvittelu kaverin luona

3. Viikonloppu alkoi