Heräsin yhdeksän jälkeen kun ovikello soi. Ovella oli Matkahuollon mies tilaamani pesuaineen kanssa. Kuittasin lähetyksen ja menin miehen neuvon mukaan takaisin nukkumaan. Mahdoin olla ilmestys ovella yöpaidassani ;-)

No sitten varsinaisesti heräsin klo 11.00. Hain lehden, laitoin teetä ja leipiä itselleni. Poikaa herättelin ja hän laittoi autoni lämpiämään. Teki viikkoraporttinsa valmiiksi ja vei sen työmaalleen. Kotimatkalla kävi ruokakaupassa ja tankkasi autoni myös.

Minä lähdin autolla kaupunkia kohti. Matkalla vein pöytäkirjat puheenjohtajalle. Ajoin autoni Stockmannin parkkiin ja menin vohvelikahvilaan Tuomiokirkonkadulle. Kuuntelin melkein tunnin esittelyä verkostomarkkinoinninsta. Heti kolme virhettä: minulle tarjottiin vain kahvi (jäin odottelemaan vohvelia), esittelijällä oli mukana kaksi äänekästä lasta ja esittelijä haukkui tuotteen kilpailijoita. En lähde tähän juttuun ja perun huomenna torstaiksi sovitun tapaamisen.

Kävin Sampo-pankissa allekirjoittamassa yhdistyksemme paperit ja sain oikein hyvää palvelua. Kävin Claes Olssonilla ostoksilla ja sitten New Yorkkerissa syömässä. Söin Pepper Chickenin ja se oli hyvää. Auto oli Stockkan parkissa melkein kolme tuntia ja sehän kostautui.

Pyynikillä oli viidestä yhdeksään. Hommat ihan OK. Auto ehti jäähtymään ja lasit olivat huurussa sisäpuolelta kun olin lähdössä kotiin. Piti pitää autoa tyhjäkäynnillä ja tuuletukset täysillä viisi minuuttia. Sitten näin ajaa kotiin.

Tyttäreltä tuli tänään kortti Venezuelasta. Päiväys oli 30 lokakuuta 2011 ja postileima joulukuulta 2011. Kyllä oli kortti matkannut kauan ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä ruokailu New Yorkkerissa

2. Nyt on pyykkiainetta ihan riittämiin

3. Kortti saapui perille