Heräsin jo aamulla klo 6.00. Poika teki lähtöä työmaalleen ja kysyi saako autoani lainaksi. Toki lupasin auton. Minulla piti olla työmaa Lukonmäessä klo 11 ja olisin hyvin ehtinyt hakea autoni sitä ennen.

En sitten enää saanut unta pojan lähdettyä. Asiakkaalta tuli tekstari klo 7.00 ja hän kysyi voisiko siivouksen perua? Kotona oli mummo (joka siivoaa reippaasti) ja perheen koulupoika lomalla. Sovin että menen vasta kahdenviikon päästä paikalle.

Poika tuli tauolle kahdentoista maissa. Olin tehnyt kattilallisen makkarasoppaa ja sitähän poika sai syödä. Itse olin jo syönyt lautasellisen ja olin ihan nukahtamispisteessä. Tuumasin että voisin nukkua puolisen tuntia. Silloin tuli soitto päivän toiselta asiakkaalta.

Hänelle on aina se tärkein juttu saada matot ulos ja nyt oli sateista. Perui käyntini ja sovittiin uusi aika maanantaille. Menin päikkäreille ja nukuin melkein kolme tuntia. Poika nukkui sohvalla saman ajan.

Poika lähti Hämeenkyröön ja oli tarkoitus että viettää viimeisen tauon siskoni luona. Tulee kotiin vasta puolenyön maissa.

Sain raivattua kaappeja, pesin pyykit ja tiskitkin on tiskattu. Ruokaa on nyt valmiina pariksi päiväksi. Ihan mukava ja tehokas vapaapäivä!

Päivän onnistumiset:

1. Kotihommia tehty ahkerasti

2. Pankista tilattu uusi pankkikortti

3. Lumet suli: ei hätää lumitöistä