Poika oli herännyt aamulla ajoissa ja meni autollani töihin. Oli käynyt ekalla tauolla yhdeksän maissa, mutta minä olin vielä silloin untenmailla.

Päivällä kirjoittelin ajopäiväkirjaani ja nyt se on valmis puolittain. Enää puuttuu tammikuu- heinäkuu ;-) Tarkoitus on jatkaa kirjoittelua huomenna.

Ihmettelin kun poikaa ei kuulunut puolenpäivän aikaan tauolle. Hänelle oli tullut lisähommia. Joku auto oli juuttunut viemärikaivonkanteen ja poika hoiti sitten sen auton tilaukset. Lisäksi tuli vielä ruuanjakelua päiväkodeille.

Viimeisen tauon sai pitää kotona ja ehti syömään. Kotimatkalla kävi ruokakaupassa ja haki meille pitsat. Olin kyllä tehnyt pannaria iltapäivällä, mutta voihan sitä pakastaa tai sitten lämmitellä huomenna mikrossa.

Yritykseni nettisivut on osittain päivitetty. Toivottavasti huomenna tehdään loput päivitykset. Laitoin kirjastoon palautetta. Uusin tänään lainani ja huomasin että sakkoja oli määrätty yli viisi euroa. Eräpäivämuistutus ei toiminut kunnolla joulukuussa ja siitä huomautin. Vaadin samalla sakkojen mitätöintiä.

Päivän onnistumiset:

1. Ajopäiväkirja osittain valmiina

2. Kiva kotipäivä

3. Lumityöt on tehty