Tänään oli vain yksi työkohde. Poika oli ekalla tauolla ja lähdimme samaan aikaan töihimme. Olin Järvensivulla kolme tuntia. Perheen tytär tuli koulukavereittensa kanssa kotiinsa ennen yhtä. Kyllä voi kolmesta pikkulikasta lähteä ääntä! Menivät littaa (hippaa) sisällä ja talo olikin aikas hyrskynmyrskyn sitten.

Käväisin kotona ja ehdin syömään perunaa ja nyppysoosia ennen kampaajalle menoa. Kampaajalla kuulin uusimmat juorut ja muutenkin tuli juteltua koko ajan. Uusia viikkolehtiä en ehtinyt edes vilkaisemaan.

Taas nopea koukkaus kodin kautta. Kuppi teetä ja yksi hätäinen voileipä. Poika tuli kotiin juuri kun olin lähdössä. Komensin pojan lumitöihin. Lunta oli satanut tosi reippaasti.

Ajomatkalla Metsoon nappasin tyttäreni mukaani Linnasta. Kirjastotalolla kuuntelimme luennon Nouse siivillesi. Elämäniloa ja positiivista otetta elämään. Taidan tehdä uuden aarrekartan viikonloppuna. Ostin tyttärelleni vahvistuskortit. Tyttäreltäni sain lahjakortin silmälasiliikkeeseen. Lauantaina taidan mennä valitsemaan lukurillejä.

Päivän onnistumiset:

1. Aamusuihku piristi kummasti

2. Uusi pää

3. Kiva luento illalla