Poika heräsi aamulla viiden maissa. Ehti suihkuun ja sitten ajoissa työmaalle. Minäkin heräsin osittain, mutta sitten jatkoin unia. Varsinainen herätys oli vasta yhdeksältä.

Olin työmaallani Ryydynpohjassa klo 12.00. Paikalla oli vain perheen kissa ja se olikin mukava. Perhe taisi haluta pihavaraston raivausta, mutta se on mielestäni mahdollista vasta keväällä. Täytyy saada kaikki tavarat pihalle ja sitten raivata ja järjestellä. Nyt sitten raivasin eteistä ja olohuonetta. Lisäksi tein pikaimuroinnin ja putsasin vessojen lavuaarit sekä peilit. Jätin avaimen pöydälle ja kyselyn tuleeko kuitti molempien nimiin.

Tytär soitti kun olin kotimatkalla. Huomenna mennään yhdessä luennolle Metsoon. Aiheena hyvinvointi ja elämän tavoitteet. Huonmenna menen myös kampaajalle.

Kotona keitin teetä ja söin voileivät. Sitten poikaa hakemaan työmaalta. Työpäivä oli ollut hyvä: sai ruuat työkohteessa. Kiinalaiset olivat kyselleet pojan ikää ;-) Poika oli saanut joululahjan työnantajalta: seitsemää sorttia ruokaöljyjä. Lisäksi kutsu illanviettoon.

Poika nukkui sohvalla illalla. Meni sitten omaan sänkyynsä yhdentoista maissa kun oli syönyt iltapalansa.

Päivän onnistumiset:

1. Aamulehdestä tuli mallit Moron kupongeista

2. Hyvä työpäivä

3. Leo tuli taas syliin