Heräsin kymmenen maissa. Poika oli kotona hereillä: oli ajanut taksia aamulla melkein seitsemään asti. Kyytejä oli ollut hyvin: välillä niin kiirettä että hyvä kun vessaan ehti. Pojan kaveri kavereineen oli ollut kolmeen kertaan kyydissä.

Poika torkkui sohvalla jonkun aikaa, mutta ei oikein saanut unen päästä kiinni. Valvoi sitten iltaan asti.

Minä lötköttelin koko päivän, en edes pukenut päälleni. Töllöttelin telkkaria ja söin herkkuja. Illalla innostuin siivoamaan: pesin saunan ja pesuhuoneen. Jos muuten teillä on ongelmana saunan lasioven puhdistus, niin ratkaisu on tämä aine. Kostuta liina ja laita siihen raakana ainetta, anna vaikuttaa ja pese pois.

Illalla sitten saunottiin. Poika ensin ja sitten minä. Oli mukava käydä putipuhtaassa saunassa ja sitten ihailla putiputipuhdasta pesuhuonetta ;-)

Poika sai iltapalaksi muussia, lihaa ja jätskiä. On nyt syömisen ja saunomisen jälkeen varmaan valmis yöpuulle.* Minulla on herätys klo 9.25 ja työmaana on vaatehuoneen raivaus.

* Poika tuli juuri yläkertaan ja meni tietokoneelleen. Kuulemma ei väsytä ja lupasi mennä nukkumaan tunnin päästä. Nuijanukutusko tuolle olisi annettava?

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä letkottelupäivä tänään

2. Suklaata ja muita herkkuja nautittu

3. Sauna teki kutaa