Painelin aamulla torkkuherätystä kolmeen kertaan kiinni. Lopulta nousin kymmenen maissa ja töissä piti olla yhdeltätoista. No, nopeasti aamupala, auto lämmitykseen ja hieman myöhässä töihin. Näin se toimii!

Eka työmaa oli Kalevassa ja vastassa mukava vanharouva. Hommat ihan OK. Käväisin kotona syömässä nakkisoppaa ja ehdin juttelemaan pojan kanssa. Sitten Kaukajärvelle vakipaikkaan. Sielläkin hommat OK.

Kotona tein nopeasti mansikkarahkaa ja otin joulutortut huoneenlämpöön. Tein pikaisesti lumityöt ja juttelin naapurin miehen kanssa. Sitten toinen siskoni tuli miehensä kanssa jo kylään. Myöhemmin toinenkin siskoni saapui paikalle. Keitin kahvit ja veden. Ja tarjolla oli lämpöisiä joulutorttuja, keksejä ja suklaata.

Meillä oli mukavat jutustelut ja tuli valokuviakin otettua. Kuvasin myös pätkän videoo, mutta en osaa edes poistaa sitä kamerasta. Voihan kökkö!

Illalla sain valmiiksi mainokseni Moroon, mutta en vielä sitä lähettänyt. Huomenna vielä soitan toimitukseen: pitääkö mainos olla pdf:nä jne.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava työpäivä

2. Kivat kahvikekkerit illalla

3. Mainos valmiina