Heräsin kelloon kymmenen maissa. Poika nukkui koko päivän: en tiedä koska meni yöllä nukkumaan.

No, aamulla normaalit aamutoimet. Eli Aamulehden lukua teen ja leipien kera. Katselin tallenteita ja sitten valmistauduin lähtöön kaupungille. Matkasin sinne bussilla.

Ensin Elisan myymälään. Siellä olikin hyvä vastaanotto. Sain hyvää palvelua ja sain yh-yhdistyksen asiat kuntoon. Poikkesin Kauppahallin Aniitta-kahvilaan kahville ja lohileivälle. Pöytäseurana oli mukava mummeli ja sain neuvoja villasukan tekoon. Kuulemma kantapäätön sukka on helppo tehdä, kuten sota-aikana tehtiin.

Nissenillä näöntarkastus sujui hyvin: vasen silmä 2,5 ja oikea 2. Lasit saan myöhemmin. Poikkesin Clas Ohlsonilla ja ostin uuden lampun. Poikkesin vielä Henkassa ja Maukassa mutta sopivia vaatteita ei löytynyt. Otin Subista vielä leivät matkaani. Kupongeilla kahdelle leivälle tuli hinnaksi vain 2,20 €.

Poika kävi illalla saunassa ja valmistautui yölliseen työajoon. Hänellä on kyyditseminen klo 4.30 Tampereelta Vantaan lentoasemalle. Sitten takaisin Tampereelle ja klo 13.30 matka kohti Turkua. Saa ottaa autoni lainaksi jotta pääsee yöllä työmaalleen.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva ja hyödyllinen kaupunkireissu

2. Rappuvaloon uusi lamppu

3. Uudet lasit tilattu ja hinta 0 €