Poika oli aamulla koululaisia ja tarhalaisia kyyditsemässä. Tuli ekalle tauolle kun minä heräsin ennen yhdeksää. Sain pojalta kyydin Nattariin vakipaikkaani. Poika meni samalla lähipostiimme ja sai sieltä tilaamansa pelin.

Nattarissa oli koirat paikalla ja taas niitä sai hellitellä ja rapsutella. Hommat ihan OK. Kävelin kotiin ja laitoin eilistä kinkkukiusausta mikroon lämpiämään. Sitten Hämeenpuistoon toiselle asiakkaalle.

Sielläkin ihan rutiinihommat. Asiakas oli paikalla ja lepäili sängyssä kun työskentelin. Hän oli saanut selvyyttä huimausongelmiinsa: kyseessä on asentohuimaus. Tautiin on olemassa apuja pääjumpasta ja sitä asiakkaani onkin tehnyt. Meillä oli oikein mukavat juttelut monesta aiheesta ;-)

Töiden jälkeen kävin kakkukahvilla kaverini kanssa. Juteltiin erään yhdistyksen ja liiton asioista. Myös monista muistakin asioista puhuttiin ja kivaa oli. Kotimatkalla hain pojan hänen työmaaltaan. Käytiin tankkaamassa auto ja poika sai maksaa laskun.

Illalla poikkesin Kangasalan Prismaan ruokaostoksille. Ostin myös kahdet housut alesta: 5 euroa kipale. Tokmannilta ostin pulkan seitsemällä eurolla. Pulkalla on kätevää viedä jätepapereita ja pahveja kierrätyspisteeseen (huomenna).

Päivän onnistumiset:

1. Kivat kahvittelut

2. Mukava työpäivä

3. Herkkuja ostettu