1325798710_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meidän Leo tykkää nukkua kirjahyllyn päällä. Ei vieläkään sylissäni :-(

Lähdin työmaalle yhdentoista maissa ja poika hieman minua myöhemmin. Messukylässä hommat ihan OK. Olin jo aamulla lämmittänyt eilistä makkarasoppaa mirossa ja laitoin sen ruokatermokseen.

Sitä sitten söin Lielahden Cittarin parkkipaikalla. Ja ruoka oli haaleaa. Taisin lämmittää sitä liian vähän aikaa. Termari varmaan toimii kunnolla ;-)

Ryydynpohjassa oli raivausta. Asiakkaat toivoivat pihavaraston raivausta, mutta minusta se ei ollut käytännöllistä lumisateen takia. Niinpä raivasin keittiötä perheen pojan avustuksella. Poika lähti ennen lähtöäni äitiään vastaan lentokentälle ja minä jatkoin hommia. Kaapit tuli raivattua ja vielä lopuksi imuroin sieltä ja täältä.

Kotimatkalla nappasin pojan kyytiini. Kävimme Jankan Valintatalossa ruokaostoksilla. Poika sai maksaa, koska minun pankkikorttini on vanhentunut. Ihan kätevää näin: eipä tule omia rahoja tuhlattua.

Tytär kävi illalla. Luki seiskan ja söi jäätelöä. Katsottiin yhdessä Idolsia ja naurettiin. Tytär otti veljelleen ostamansa Svea-pipan itselleen.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva työpäivä

2. Ruokia on ostettu

3. Huomenna saa nukkua pitkään