Aamulla menin Nattariin vakipaikkaani. En päässyt autollani asiakkaan pihaan kun auto vaan ruopi. Onneksi toista kautta pääsin takapihalle. Edessä olikin yllätys: koirat olivat riipineet kaikki takit naulakosta alas, kansio oli syöty ja rahapussi hajotettu kokonaan. Paperisilppua ja kolikoita oli ympäri asuntoa. Koirat olivat aika vaitonaisia kun siivosin niiden jälkiä. Myöhemmin oli pakko halia ja silitellä niitä koiruuksia ;-)

Töiden jälkeen kävin pikaisesti kotona ja ehdin syömään eilistä makaronilaatikkoa. Pojan kanssa pikajuttelut. Olin Tampellan alueella sovitussa ajassa. Ajoin autoni parkkihalliin ja se sai sulaa siellä.

Asiakas oli kotona mutta hyvin vaitonainen. Ihmettelin hänen hiljaisuutta, mutta ainakin yksi selitys siihen tuli. Asiakas istui sohvalla ja hetken päästä kuului kuorsausta.

Kotimatkalla piti käydä kirjastossa, mutta ovet oli suljettu jo klo 17.00. Käväisin kotona ja sitten hain pojan työmaaltaan. Pankkikorttini oli saapunut ja illalla kävin kaupassa ja automaatilla sitä testaamassa. Hyvin toimi!

Päivän onnistumiset:

1. Pankkikortti taas käytössä

2. Herkkuja ostettu Prismasta

3. Poika lupasi tehdä lumityöt huomenna