Meillä kävi aamulla tietokoneasentaja. Toi minulle uuden näytön ja siirsi vanhalta koneelta tavarat uudelle koneelle. Uudessa koneessa on eri käyttöjärjestelmä ja siinähän on opeteltavaa. Pari uutta ohjelmaa myös opittavana ;-) Tarjosin asentajalle riisipuuroa ja sain kehut. Eihän sitä tarvi aina sitä kahvia tyrkyttää?

Tänään kaksi työmaata: Kaukajärvellä klo 13-16 ja Pyynikillä klo 17-20. Poika ajaa taksia klo 21-05. Oli myöhästynyt bussista ja joutui ajamaan polkupyörällä työmaalleen. Onneksi ei kaatunut: pyörässä ei ole nastarenkaita eikä poika ole tottunut talvipyöräilyyn. Kotimatkalla poikkesin pojan työmaalla ja ehdin morjestamaan poikaa. Autoa ei kuulemma tarvinnut jättää sinne: pyöräilee sitten aamulla kotiin. Ja toivottavasti ei taaskaan kaadu ;-)

Kävin Lidlissä ruokaostoksilla. Sitten kotiin uuden tietokoneen äärelle. Muuten hyvä, mutta fontti oli näytössä niin pienellä että piti olla ihan nenä kiinni lasissa että jotakin näki. Poika neuvoi puhelimessa ruudun skaalauksen ja sillä pärjään nyt. Huomenna muutetaan näytön resoluutio.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi tietokone toimii hienosti

2. Hyvä ja mukava työpäivä

3. Huomenna herätys vasta klo 10.45 ja sitten paraatia katsomaan