Heräsin kymmenen maissa ja tuli melkein riitaa pojan kanssa vessavuoroista. Minun piti päästä aamutoimille ja poika oli "iltatoimilla". Meni sitten nukkumaan kun oli saanut naamansa ja hampaat pestyä ;-) Yöllä ei ollut yhtään ajokeikkaa, eli aivan turha päivystys.

Päivällä kulutin aikaani turhissa jutuissa: telkkarin töllöttelyä ja löhöilyä. Iltapäivällä tuli yllätysvieras: ex-naapurini. Tämän leskirouvan kanssa join kahvit ja juttelimme mukavia. Sain lahjaksi meditaatiohelmet.

Ennen iltaa kävin Lidlissä ja Prismassa ruokaostoksilla. Ostin itselleni herkkuja: valkosipulioliiveja, kylmäsavustettua lohta ja jäämerensalaattia. Palautin pulloja ja vein pahveja kierrätykseen. Pasukone pesee nyt pyykkejä.

Poika haki työautonsa kuuden maissa ja sai ekan työsoiton jo seitsemältä. Tilauskeikka Teiskoon klo 00.45 varmistettiin. Hervantaa poika sai lähteä jo kahdeksalta ja seuraava keikkapyyntö samaan suuntaan tuli pojan kaverilta. Taitaa nyt olla kiireinen työyö.

Päivällä oli jomottava päänsärky. Otin kaksi buranaa eikä helpotusta tullut. Poika hieroi illalla niskaani (tiesin että särky johtui juminiskasta) ja neuvoi juomaan paljon vettä. Vedenjuonti kyllä auttoi!

Hyvää Uutta Vuotta!

Päivän onnistumiset:

1. Kiva kahvivieras ja hieno lahja

2. Rauhallinen uudenvuoden aatto

3. Pojalla taas hyvin työkeikkaa