Aamupäivällä olin Järvensivulla. Perheen isä lähti lastensa ja lasten kaverin kanssa ulkoilemaan, kun saavuin paikalle. Hommat ihan OK. Porukka saapui paikalle ennen lähtöäni.

Toinen työmaa oli Kaukajärvellä. Sitä ennen ehdin syömään autossa joghurtin ja banaanin. Työkohteessa normisiivous ja perheen mies tamppasi matot. Asiakkaani oli tyttärensä luona lepäämässä. Hänen sairaus oli pahentunut vakavasti. Maksu käteisellä ja kuitti postiin.

Käväisin kotona ja tein ruuaksi pyttipannua. Herättelin pojan ja kyselin häntä siskonsa synttäreille. Poika söi ruokaa ja joi kuumaa mustaviinimarjamehua. Samalla yski ja niisti. Oli aikas flunssainen eikä sitten lähtenyt synttäreille. Pojalla on nyt vielä vapaata ja sitten viikonloppuna kaksi yötä taksiajoa.

Vein tyttärelleni niitä lohipasteijoita ja matkalaukun. Tytär on huomenna lähdössä laivalle likkakaverinsa kanssa. Synttärit sujuivat hyvin: paikalla oli vain kaksi siskoani ja minä. Mutta meillä oli tiiviit keskustelut. Tyttären poikakaveri kuunteli meitä sivussa pipa päässä ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Kaksi asiakasta halusi maksaa käteisellä

2. Ystäväyrittäjä toi näppiksen ja suklaata

3. Sain vinkin Moron kuponkimainokseen