Poika oli lähtenyt työmaalleen autollani jo ennen seitsemää. Bussireissu Turkuun oli sujunut hyvin, mutta poika oli ruuatta kolmeen asti. Touhotin illalla pojalle että aina pitäisi olla vaikka joku energiapatukka matkassa. Ja vesipullo. Reissu oli kyllä sujunut hyvin ja ruokaakin oli tarjottu. Poika oli saanut tarjoilla asiakkaille Marskin ryypyt. Olivat myös käyneet katsomassa sotalaivoja.

Minä olin asiakkaan luona sovitusti klo 12.45. Pitopalvelun piti tuoda ruuat klo 13.00-13.30 välillä. Eipä ruokia kuulunut. Asiakas soitti ja tiedusteli asiaa. Pitopalvelu luuli että toimitus olisi vasta klo 17.00. Vieraat olivat tulossa klo 14.00 ja kutsussa mainittiin että heti onnittelumaljojen jälkeen on ruokaa.

No, ohjelmaa piti muuttaa. Ensin tarjolle juustoja, viinirypäleitä, suolakeksejä ja muuta pientä suolaista viinien ja mehujen kera. Ruoka saapui paikalle ennen neljää ja se laitettiin tarjolle heti. Oli kermaperunoita, salaattia, vihannesgratiinia, lihakastiketta ja riimihärkää ja -peuraa.

Juhlissa oli hauskaa ohjelmaa ja kaikki sujui hyvin. Ruuan jälkeen oli kakkukahvit ja lopuksi tarjolla oli boolia. Passasin ja tiskasin ;-) Kotiin lähdin vasta seitsemän jälkeen. Poika oli tullut kotiin juuri minua ennen. Tytärkin tuli vielä illalla käymään. Palautti minulta lainaamansa Sydänmagneetti-kirjan.

Pojan kanssa katselin Uutisvuodon ja sitten poika nukahti sohvalle. Nukkukoon nyt siinä ;-) Minä nukun huomenna pitkään: täytyykin laittaa kännykkä äänettömälle.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva työpäivä lauantaina

2. Soitteluja kaverini ja siskoni kanssa

3. Lunta sataa