Poika herätteli minua aamulla ja kysyi saako hän autoani lainaksi. No tietysti sai. Poika sitten kyyditsi minut aamupäivällä työmaalleen, jotta sain autoni käyttööni. Oli hienoa matkustaa isolla tilataksilla ;-)

Matkasin Toijalaan ja oli aika haastavaa ajaa moottoritiellä. Rapa lensi ja näkyvyys oli aika ajoin melkein nollassa. Ajomusiikkina oli Leevi ja Leavings. Olin kuitenkin perillä sovitusti klo 12.00. Alle kaksi tuntia hommia (kirjahyllyn raivausta) ja sitten menimme syömään. Tauon jälkeen putsasimme kaksi kristallikruunua. Kokonaistyöaika 2,5 tuntia. Lähdin kotimatkalle halauksen ja joulupaketin kera. Ihana asiakas!

Kotiin en kerinnyt, vaan menin Hervantaan toisen asiakkaan luokse. Siellä parin tunnin hommat. Asiakas on aika negatiivinen monessa suhteessa. Jos vain on varaa ensi vuonna, niin ehkä hänelle ei löydy aikoja... En halua viettää aikaani (edes työaikaani) ikävien ihmisten kanssa.

Sitten tyttäreni kanssa ja sovittiin huomiseksi tapaaminen kaupungille. Saan olla makutuomarina tyttären rilleille. Ehkä ehditään myös kakkukahveille?

Päivän onnistumiset:

1. Halaus ja lahjapaketti

2. Uusi työtilaus, ehkä mahtuu kalenteriin...

3. Moottoritiellä ajot sujui hyvin