Heräsin klo 11.00 kelloon. Yöllä mukavia unia ;-) Aamupala ja telkkarin töllöttelyä...

Herätin pojan ennen kolmea ja olimme tytärtäni hakemassa jo ennen puolta neljää. Tyttäreni poikakaveri ei lähtenyt matkaan, koska hänellä oli muuta menoa. Matkasimme Hämeenkyröön siskoni luokse kahville. Ennen matkaa söin laatikoita ja uunilohta. Poika sai "aamupalaksi" riisipuuroa. Matkalla ei ollut kaatuneita puita tai muutakaan myrskyn aiheuttamaa ongelmaa. Ajoväylä kohti Tamperetta oli ruuhkainen, mutta Hämeenkyröön sai ajella ihan ruuhkatta.

Molemmilla siskoillani oli ollut sähköt poikki kotonaan. Toinen siskoistani oli käynyt keittämässä kahvit tyttärensä luona ja joimme sitten kahvit termarista kaataen. Tarjolla oli täytekakkua, pipareita, home- ja leipäjuustoa. Myös joulutorttuja ja suklaata. Siskoni koira touhusi innokkaana kahvipöydän äärella ja toinen kissoista myös. Tytär kutsui siskojani synttäreilleen keskiviikoksi.

Kotimatkalle pääsimme kuuden jälkeen. Tytär ei löytänyt avainta ja pyysi jäämään Kalevan ABC:lle. Matkasin pojan kanssa kotiin. Kotona selasin netissä digikameroiden ominaisuuksia ja hintoja. Todella vaikeaa vertailla! No, huomenna menen kyllä ostoksille aleen ja toivottavasti kotiin matkatessa mukana on uusi digikamera.

Päivän onnistumiset:

1. Sain nukkua pitkään

2. Kiva kyläreissu

3. Lasten kanssa mukavat jutustelut