Heräsin ennen yhtätoista ja huomasin että poika oli tullut ennen aamua kotiin. Takki ja kengät olivat eteisessä. Pojan puheille pääsin vasta illalla: nukkui univelkojaan pois.

Minä taas lötköttelin ja vietin oikein täysillä vapaapäivää. Taas telkkarin töllötystä ihan liikaa. Leo sai tarkkailla lintuja olohuoneen ikkunasta. Linnut olivat vihdoinkin löytäneet ruokinta-automaatin, jonka asensin omenapuuhun jo muutama päivä sitten. Kyllä Leolla leuat naksu ja kurkusta tuli ihmeellisiä ääniä. Kissa oli ihan matalana ja häntä vispasi ;-)

Iltapäivällä olin erään yhdistyksen kokouksessa. Järjestäydyimme ja suunnittelimme tulevaa toimintaa. Myös moni käytännön asia tuli sovittua. Kokouksen jälkeen kävin Stockmannilla ja ajoin autoni tavaratalon parkkiin. Ostin jäämerensalaattia, lohisalaattia, kylmäsavulohta ja sinappia. Kotimatkalla vein yritykseni marraskuun tilit kirjanpitäjälle.

Kotona taas telkkarin töllöttelyä: tanssii tähtien kanssa ja Mr. Mallorca. Pojan sain hereille ennen yhdeksää. Ruuaksi lämmitin hänelle eilistä kinkkukiusausta ja sitten poika meni saunaan. Toivottavasti saa nukkua huomenna kunnolla: maanantain ja muutenkaan tulevan viikon töistä ei ole vielä tietoa.

Päivän onnistumiset:

1. Laskut lähetetty

2. Pojan paidat pesty

3. Kirjanpitäjällä marraskuun kuitit ja tiliote