Nukuin pitkään ja olin vasta aamupalaa laittamassa kun tytär soitti. Päätettiin sitten lähteä Ikeaan. Kävimme syömässä uunikalaa, muussia ja kasviksia. Kasvikset maistuivat ihan pesuaineelta. Herkkutorilla piti olla tarjolla ruotsalaisia tapaksia klo 12-18. Klo 14.30 niitä ei vielä kyllä näkynyt. Lopulta saimme niitä maistaa: lihapullia puolukkahillolla, vaaleaa leipää juustolla ja karviaishillolla sekä lättyjä lohella ja kastikkeella. Hyviä oli! Tytär tarjoaa huomenna synttäreillä leipiä juustolla ja hillolla.

Käväistiin tyttären luona ja vietiin ostokset sisälle. Tytär oli suunnitellut taas uuden sisustuksen olohuoneeseen. Nuoret saavat siirrellä illalla sohvia jne. Lähdimme Anttilaan ja minä sain ostettua uuden digikameran. Jaa vähän on hieno! Nyt pitää vaan opetella kaikki hienoudet ja samalla opetella uuden photoshopin ominaisuudet. Ehkä saatte kuvia huomenna?

Nyt pitää vielä mennä yöleipomaan. Lupasin tyttären synttäreille huomiseksi lohipasteijoita. Kananmunat on keitetty, taikina on sulanut ja lohi on jääkaapissa. Eiköhän näistä aineksista hyvää tule.

Päivän onnistumiset:

1. Laskuja tulosteltu asiakkaille

2. Kiva shoppailupäivä tyttären kanssa

3. Uusi kamera on hieno