Heräsin jo kymmenen maissa. Odottelin serkkupoikaa kylään puolenpäivän maissa, mutta hän saapuikin vasta yhden jälkeen. Touhusin, eli siivosin aamulla. Paistoin herkkupannarin, mutta se jäikin syömättä.

Serkkuni toi mukanaan kahvipaketin ja hyviä leivoksia. Niitä oli sitten tarjolla. Tytärkin tuli kahville. Serkkuni on tyttäreni kummisetä! Meillä oli oikein mukavat keskustelut. Kyllä sai nauraa puolin ja toisin. Poika heräsi kahden jälkeen ja ehti tavata serkkuni. Saimme itsemme valmiiksi juhliin ja lähdimme sinne klo 15.10.

Juhlapaikalle oli hyvät opasteet ja löysimme hyvin perille. Annoin kummitytöille onnittelukortit ja niissä oli rahalahjat. Juhlassa oli tarjolla sieni- ja gulassikeittoa. Poika ihastui gulassikeittoon ja sitä pitää nyt laittaa kotona. Tarjolla oli myös voileipäkakkuja, suolaista palaa ja täytekakkua. Nam, nam!

Kotimatkalla veimme autoni pojan työmaalle. Poika otti työautonsa käyttöön ja matkasimme kotiin. Laskin pojalle pohjakassan (85 euroa), täytin vesipullon ja toivottelin hyvää työyötä.

Päivän onnistumiset:

1. Serkkupojan kanssa mukavat jutustelut

2. Kivat lakkiaiset

3. Huomenna saa nukkua piiitkääään