Sain aamulla soiton kaupungin sosiaalipalvelusta. Kyselivät minua auttamaan asiakasperhettään. Olisi pitänyt siivota ja pestä kodin tekstiilejä. Puhelun aikana sain tietää että asiakkailla on syyhy ja siksi puhdistusta kaivataan. Kieltäydyin hommasta ehdottomasti! Kyselivät vielä tietäisinkö ketään joka tekisi pyydetyn homman? No en tiennyt ;-)

Olin Pyynikillä klo 11.00 ja pesin olohuoneen ison ikkunan ja parvekkeen lasit. Tuuli tuiversi oikein kunnolla eikä pesujälki ollut varmaan priimaa. Asiakas tuntui kyllä olevan tyytyväinen ja joimme yhdessä hyvät pullakahvit.

Kävin kotimatkalla Lidlissä ruokaostoksilla ja laitoin kotona kinkkukiusauksen uuniin. Sitten lähdin Kaukajärven apteekkiin ja hain verenpainelääkkeeni. Taas ihan viimetingassa: aamulla meni viimeinen pilleri edellisestä satsista. Poikkasin vielä asiamiespostiin ja maksoin monivetorästini. Oli tullut voittoakin ja sain vielä rästien jälkeen käteeni yli 30 euroa.

Kotona herättelin poikaa syömään ja töihin. Sai taas mennä autollani ja pääsee sillä sitten aamulla viiden jälkeen kotiin. Ajokeli on nyt aivan kamala. Toivon että pojalla on enkelit matkassa ja auto pysyy tiellä ilman kommelluksia. Peukkuja!

Päivän onnistumiset:

1. Kiva vaikkakin lyhyt työpäivä

2. Veikkausvoitto

3. Vuosi sitten tapasin Leopoldin ekaa kertaa