Aamulla olin Nattarissa vakipaikassa. Koirat olivat vastassa. Vanhempi koira on harmaantunut ja vanhentunut ihan silmissä ja nuori koira on ihan hössö. Heittelin sille palloa töiden ohessa. Ja vanha koira sai silittelyä ja mukavaa jutustelua.

Kopukkasin kodin kautta ennen uutta työmaata. Laitoin karjalanpaistin uuniin. Keitin teetä ja söin yhden leivän.

Poika lähti töihin ennen lähtöäni. Käväisi Helsingissä: vei sinne asiakkaita ja otti uuden kyydin takaisin. Oli kotona vasta illalla.

Toinen työmaani oli Hämeenpuistossa. Hommat ihan OK ja kotimatkalla kävin Lidlissä ostamassa perunoita. Laitoin perunat höyrykeittimeen ja sekoittelin karjalanpaistia. Ehdin vielä Kangasalan Prismaan korttiostoksille ennen pojan hakua.

Ajoin autoni Messukylään pojan työmaalle. Kotimatkalla kävimme Kaukajärven Ärrällä. Poika osti latauskupongin kännykkäänsä ja lisäksi raaputusarpoja.

Kotona söimme hyvää ruokaa ja poika siirtyi tietokoneelle kunnes tuli lähtö töihin klo 22.30. Laitoin kellon soimaan aamuksi klo 10.03: serkkupoika on tulossa huomenna vieraaksi puolenpäivän aikaan. Taidan laittaa tarjolle pannaria kahvin kera.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi työtilaus: jouluviikko on nyt täynnä

2. Tyttären viisaudenhampaan leikkaus oli sujunut hyvin

3. Naapuritalo on myyty