Poika oli mennyt nukkumaan vasta aamulla. Minä heräsin yhdeksän maissa ja olin Lukonmäessä yhdeltätoista. Soitin pojalle ja varmistin hänen heräämisensä klo 12.30. Pojalla alkoi työpäivä klo 13.30. Kyyditsi asiakkaat Hämeenkyröön.

Toinen työmaani oli Lukonmäessä ja siellä hommat ihan OK. Tulin kotiin syömään ja sitten pikaostoksille Tokmannille. Ostin lumiharjan, kloritetta ja jouluvalot pihalle.

Kiirehdin poikaa vastaan Messukylään. Pääsin taas tilaustaksilla kotiin: oma autoni jäi pojan työmaalle. Poika saa mennä huomennakin autollani töihin.

Kotona poika sai ruuaksi karjalanpaistia ja perunoita. Olimme tietokoneilla illalla: poika pelasi ja minä tuskailin oman koneeni kanssa. Ei ääniä, ohjelmat hukassa ja huono resoluutio. Kaikki asiat korjaantuivat illan aikana ja suuri kiitos siitä pojalle.

Poika lähti työkeikalle klo 21.00. Huomenna piti olla tavarankuljetusta klo 13-18, mutta aika muuttui aamuun klo 9.30. Minulla on huomenna vain yksi työmaa ja illalla on naisyrittäjien kokous. Pyysin sinne tytärtä kaveriksi.

Päivän onnistumiset:

1. Syyskokouksen pöytäkirja valmiina

2. Uudesta koneesta löytynyt äänet ja ohjelmat

3. Huomenna saa nukkua pitkään