Olin aamulla Nattarissa ja taas vastassa oli ihanat koirat. Juttelin niille ja laitoin työmaaradioni soimaan. Töiden ohessa laulelin joululauluja radion tarjonnan mukaan. Kun olin jo tunnin työskennellyt, niin perheen poika ilmestyi keittiöön ja toivotteli hyvää huomenta. Kylläpä pelästyin! Poika vakuutteli että oli nukkunut hyvin eikä radio häirinnyt. Saati sitten lauluni ;-)

Poikkesin kotona ja join teetä karjalanpiirakoiden kera. Sitten kohti Tammelaa. Matkalla hain Leolle kuivamuonaa. Sain sille lahjaksi kissojen karkkeja ja ostin vielä lahjaksi helisevän pallon. Vielä poikkesin Messukylän kirjastossa ja palautin yhden CD:n. Lainasin pari kirjaa.

Tammelassa hain asiakkaan avaimen lähikauppa Lempistä. Ostin samalla juustoja ja joulukinkun siivuja. Työt ihan OK. Jätin laskun asuntoon. Asiakas on sairaalassa ja saa nähdä pääseekö enää kotiinsa :-(

Ostin Tammelan K-marketista jouluruuat. Laatikot, salaatit, hedelmät, leivät ja lohen. Lisäksi vielä juustoa ;-) Nyt pitää keksiä huomiseksi hyvä lohiresepti.

Vielä illalla kävin Kangasalan Prismassa. Ostin smetanaa, lihasuikaleita, kalamaustetta, maitoa, leipää ja Prinsessakakun.

Tytär on tulossa huomenna klo 13.00 poikakaverinsa kanssa kahville. Poika lähtee huomenna klo 21.00 ajamaan taksia.

Päivän onnistumiset:

1. Asiakkaalta lahjaksi glögipullo ja toiselta kukka-asetelma

2. Jouluruuat valmiina

3. Jos vielä tiskit koneeseen?