Aamulla soitin Aamulehteen ja sain sovittua yritykseni kiitosviestin Jouluaaton lehteen. Sana ihanat ei mahtunut hyvin ilmoitukseen, joten kiitos tulee vain asiakkaille. Ilmoitusmyyjää nauratti minun juttuni ;-)

Aamupäivällä lähdin Järvensivulle ja perillä huomasin että oli väärä avain matkassa. Ei muuta kuin takaisin kotiin ja oikeaa avainta hakemaan. Työt sujui sitten kyllä OK.

Kävin huikopalalla ja kahvilla Hatanpäänkadun Nesteellä. Yksityinen sakottaja oli huoltsikan parkkipaikalla: onneksi minulla oli kiekko paikallaan ja en saanut sakkoja.

Hämeenpuistossa auto parkkiin ja se maksoi yli kolme euroa. Hommat OK ja mukavat jutustelut asiakkaan kanssa. Sain lahjaksi hammastahnaa ja C-vitamiinia. Töiden jälkeen tapasin tyttäreni.

Olipa homma saada auto parkkiin keskustaan. Stockmannin parkki oli täynnä ja oli sitten pakko ajaa rautatieaseman ruuduille. Maksimiaika 36 minuuttia ja maksu 1,50 euroa! Joimme kakkukahvit kahvilassa.

Sitten Sokokselle. Sovittelimme silmälaseja, mutta sopivia ei löytynyt. Jos saan työajat järjesteltyä, niin menen tyttäreni kanssa paremmalla ajalla ostoksille.

Kotona poika lepäili sohvalla ja lähti sitten ajoon klo 20.30. Soitti myöhemmin että työnantajan pikkubussista oli hajonnut turbo. Auto kulkee nyt korkeintaan kuuttakymppiä kaasu pohjassa. Oli soittanut myös pomolleen, jotta tietää että asiakkaat ovat myöhässä.

Päivän onnistumiset:

1. Pojalla huomenna vapaapäivä

2. Ei tullut parkkisakkoa

3. Taas lahja asiakkaalta