Poika oli lähtenyt ennen heräämistäni töihinsä. Minä olin Messukylässä heti yhdentoista aikaan ja hommat meni rutiinilla. Soitin siskolleni ja kysyin häntä iltapäiväksi ostoksille Lielahteen. Suostui tulemaan!

Ajelin Lielahteen ja vein autoni pesuun ja vahaukseen. Homman oli varattu aikaa kahdesta viiteen. Siskoni kanssa menin Prisman Buffaan syömään. Siellä sai syödä niin paljon kuin jaksoi. Ja kyllä me jaksoimmekin ;-) Kahvit vielä ruuan päälle.

Soitin poikani kummitädille, joka asuu Lentävänniemessä. Tein siskoni kanssa hänelle yllätysvierailun. Meille ei tarvinnut tarjota mitään, koska mahat oli täpösentäynnä. Juttelimme melkein tunnin verran ja sitten siskoni kyyditsi minut autopesupaikkaan.

Auto oli siellä valmiina ja putipuhtaana. Ajelin Hervantaan uuden asiakkaan luokse. Yritin pitää reilua turvaväliä, jottei auto likaantuisi. Tietysti joku törppö kiilasi eteeni. Tuulilasi tuli likaiseksi mutta muuten auto oli ajon jälkeen yllättävän puhdas. Vaha varmaan hylkii likaa.

Asiakkaan kanssa tehtiin raivaussuunnitelma ja se oli hyvä. Sovittiin käyntipäivä ja annoin asiakkaalle tehtäviä: soittaa ja varaa kirjoille hakupäivän, varaa muovikasseja, ostaa verhot ja niihin tanko.

Kävin Siwassa ja ostin kotiin ruokaa. Poika torkkui sohvalla kun tulin kotiin. Oli ollut ihan sippi kun pääsi kyytireissulta kotiin. Pomo oli kysynyt vielä tavarakuljetuksiin iltapäivällä. Ensin poika oli suostunut, mutta sitten ilmoitti ettei jaksa. Pomo kiristi siitä viikonlopuksi taksisuhariksi.

Poika oli nukkunut viime yönä huonosti: oli kylmä ja kuuma sekä jano vaivasi. Vaihdoin pojalle petivaatteet, laitoin lisäpeiton ja varasin vesipullon sängyn viereen. Toivottavasti nukkuu ensi yönä kunnolla.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva viettää aikaa isosiskon kanssa

2. Uusi mukava asiakas

3. Auto on kiiltävä