Oli pakko laittaa kello herättämään, vaikka oli vapaapäivä. Heräsin ennen yhtätoista ja ehdin syömään aamupalan ja lukemaan Aamulehden ennenkuin aloin touhuamaan.

Otin juustot huoneenlämpöön ja pesin viinirypäleet. Latasin kahvinkeittimen ja laitoin kahviastiat pöydälle. Tytär ja vävykokelas saapuivat yhdeltä. Tarjolla oli myös prinsessakakkua. Oli mukavat keskustelut nuorten kanssa. Lähtivät sitten vävykokelaan äidin luokse syömään. Tytär oli saanut poikakaveriltaan lahjaksi iPhonen.

Lämmitin itselleni ja pojalle neljän maissa (kun poika heräsi) laatikot uunissa. Tarjolla oli myös kinkkua ja salaattia. Ihan OK jouluruoka, vaikka äitien tekemä porkkanalaatikko ei ollut läheskään niin hyvää kuin minun tekemä.

Poika meni autollani työmaalleen kuuden maissa. Otti sieltä työautonsa käyttöön. Virallinen työaika alkoi klo 21.00, mutta tilauksia ei ole vielä tullut. Niitä poika täällä kotona odottelee netissä surffaten.Mukaansa saa uuden raharengin, minkä sai lahjaksi siskoltaan.

Avasin vielä yhden paketin jonka olin saanut asiakkaalta. Siellä oli iso suklaarasia ja pieni viinipullo. Kynttilät palavat sisällä ja ulkona tulet. Kyllä on rauhaisaa. Toivottavasti pojalla sujuu työyö hyvin.

Tässä vielä linkki hauskaan joululauluun. Onks pakko syödä puuroo jos ei taho?

Päivän onnistumiset:

1. Kiva rauhallinen jouluaatto

2. Tarpeeksi on syöty

3. Huomenna saa nukkua todella pitkään