Poika oli lähtenyt koulukyydeille jo aamulla. Minä heräsin yhdeksän maissa. Ennen kun lähdin töihin, poika tuli jo tauolle. Ehdimme juttelemaan niitä näitä.

Eka asiakas oli Kalevassa. Ikää yli 90-vuotta, mutta oikein pirteä ihminen. Tein sovitut hommat ja juttelimme kuulumisia. Ehdin käymään kotona ennen seuraavaa kohdetta. Söin pakkasesta otettua pataa ja sitten matkasin Kaukajärvelle. Siellä hommat OK. Joimme yhdessä kahvit ja sain lahjaksi kukka-asetelman.

Sitten kiirehdin Lempäälään. Siellä oli erään yhdistyksen hallituksen kokous. Navigaattori ei löytänyt kohdetta. Muu porukka oli tulossa paikalle tilataksilla ja lopulta kävi niin että ajelin taksin perässä perille. Kotiin kyllä osasin hyvin;-)

Tarjolla oli hyvä joululounas ja sain vielä lahjaksi kirjapainolta suklaata ja kirjan. Kotona olin yhdeksän maissa. Pesukone vielä pyörimään ja sitten nettiin facebookkiin ja laskuja tulostelemaan.

Pojalle oli ehdotettu työpäivää huomiseksi: koulukyytejä. Oli kieltäytynyt: haluaa pitää vapaata ja saada selkänsä kuntoon.

Päivän onnistumiset:

1. Rästilaskut maksettu

2. Hyvä joululounas

3. Uusi tilaus huomiselle