Olin aamupäivällä Messukylässä vakiasiakkaan luona. Paikalla oli kissat ja perheen tytär. Pesin saunan ja pesuhuoneen normisiivouksen lisäksi.

Ennen Hämeenpuiston kohdetta söin autossa joghurtin ja ajomatkalla banaanin. Hämeenpuistossa kaikki OK. Jätin käteismaksukuitin ja kirjoitin siihen muistutuksen seuraavasta kerrasta.

Sitten Ryydynpohjaan. Ihmettelin kun navigaattori ei löytänyt osoitetta. Soitin tuttavalleni joka asuu alueella. Hän täsmensi että osoitteessa oli yhden kirjaimen virhe. Jopa löytyi osoite kun sen kirjoitin oikein ;-)

Uusi asiakasperhe oli oikein mukava ja bonus oli kiva kissa. Juotiin kahvit joulutorttujen kera ja sovittiin kolme raivauskertaa.

Kotimatkalla kävin Cittarissa ja ostin uudet nilkkurit. Vanhat kenkäni olivat todella hävettävät: niistä oli kuori kuoriutunut jo osittain pois. Huomasin että sain säälittäviä katseita osakseni. Nyt kengät ovat roskiksessa ja uudet popot käytössä.

Poika nukkuu. En kyllä tiedä onko se hyvä juttu? Taitaa pojalla olla rytmi ihan sekaisin. Viikonloppuna hänellä on taas taksiajoa. Tytär lähti tänään laivalle. Toivottavasti ei myrskyä.

Päivän onnistumiset:

1. Poika nukkuu. En kyllä tiedä onko se hyvä juttu?

2. Huomenna vain yksi työmaa

3. Uudet kengät