Onneksi olin laittanut kännykän äänettömälle. Sain nukkua pitkään: heräsin klo 12.20. Puheluja oli tullut kolme kappaletta. Niihin vastailin ennen aamupalaa. Kaverini kyseli olemmeko menossa toisen kaverin "tupareihin" klo 16.00 Pirkkalaan. Juttu oli yllätys, koska emaili ei saapunut koskaan sähköpostiini. Onneksi kaverini soitti! Poikani kummitäti kyseli kaverikseen Loirin joulukonserttiin Tampere-talolle klo 18.00. Asiakas kyseli raivausaikaa tammikuulle.

Soitin kaverilleni ja toiselle myös: sovimme "tuparit" tuntia aiemmaksi. Soitin pojan kummitädille ja lupasin olla Tampere-talolla klo 17.45. Asiakkaan kanssa sovin tutustumiskäynnin jo joulukuun lopulle.

Söin pienen aamupalan teen kera. Laitoin perunat höyrykeittimeen ja lämmitin purkista stroganoffin. Siinä oli pojalle syömistä. Poika oli herännyt viiden maissa aamulla sohvalta.

Kaverini haki minut ja matkasimme Pirkkalaan. Siellä kahvittelut marjapiirakan kera. Sitten Tampere-talolle ja aivan kauheassa nälässä. Pojan kummitädin kanssa ehdimme nauttia lihapasteijat ennen konserttia kahviossa. Pasteija ei kyllä vienyt nälkää: päinvastoin. Konsertti oli hyvä, mutta nälkä vaivasi.

Poika haki minut Tampere-talolta ja pääsin kotiin syömään leipiä. Poika nautti myös iltapalaa ja kuukahti sitten omaan sänkyynsä (vaatteet päällä). Nukkukoon nyt siellä, huomenna on vapaapäivä. No, voihan vietävä: poika heräsi nyt (klo 23.22). Komensin takaisin nukkumaan, mutta saa nähdä totteleeko?

Päivän onnistumiset:

1. Laskuja tulosteltu asiakkaille

2. Joulukortit postissa ja vieläpä 2.merkillä

3. Kivaa menoa iltapäivällä ja illalla