Tänään piti illalla siivota oikein kunnolla. Huomenna on tulossa miesvieras heti aamulla klo 10.00. Tyttären muuttotavarat ovat kyllä edelleen riesana.

Tytär on nyt turvallisesti kotimaassa ja nukkumassa väsymystä pois. Luultavasti tapaamme huomenna ja saan kuulla kuulumiset.

Ennen töihinlähtöäni poika tuli pitämään taukoa kotiin. Hesan reissu oli mennyt hyvin: asiakkaina oli intialaisia miehiä. Haki heidät myöhemmin tampereen intialaisesta ravintolasta ja kyyditsi miehet Tervakoskelle.

Minä matkasin aamulla bussilla Messukylään ja hain sieltä autoni. Bussimatkalla ja pysäkillä ehdin vaihtamaan kuulumiset naapurin rouvien kera. Järvensivulla hommat ihan OK. Perheen tytär tuli kaverinsa kanssa paikalle ennen lähtöäni. Likkoja kiinnosti kovasti strutsinsulkainen pölyhuiskani.

Kävin syömässä Hatanpäänkadun Nesteellä. Tilasin Motorest-leikkeen kokoperunoilla, mutta sain valkosipulileikkeen ranskalaisilla. Minä uuno en edes osannut valittaa. Söin vain osan ruuasta ;-(

Toinen työmaa oli Hämeenpuistossa. Parkkimittari oli etuajassa noin 10 minuuttia. Tietenkään ei jälkiajassa! Piti varata parkkiaikaa yli kaksi tuntia. Hommat ok ja seuraava aika sovittiin joulukuulle.

Kotimatkalla nappasin pojan kyytiini Messukylästä. Kotona keitettiin kahvit ja katseltiin tallennukset Uutisvuoto  ja Reinikainen.

Päivän onnistumiset:

1. Uuden asiakkaan kanssa sovittu tapaaminen

2. Tytär on jo Tampereella

3. Alakerta on siivottu