Heräsin yhdeksän maissa ja normiaamutoimet: teetä ja leipää Aamulehden kera. Leo-kissa ei tullut alakertaan seurakseni, koska poika vielä nukkui yläkerrassa.

Olin Messukylässä yhdentoista maissa. Vettä satoi oikein kunnolla, mutta iltapäivällä taivas kirkastui. Kävin Munkkimiehisä syömässä kanaa ja perunoita. Yllättävän hyvää!

Pispalassa olin kahden maissa ja työ sujui hyvin. Seuraava aika sovittiin jouluviikolle. Kotimatkalla palautin Metsoon kaksi Seppo Jokisen dekkaria. Kuuntelin hetken aikaa kun kirjaston yläkerrasta kuului Juicen lauluja. Hänen kuolemasta on nyt viisi vuotta.

Kävin vielä Anttilassa ja ostin alesta meikkivoiteen. Sitten nappasin tyttäreni kyytiin Linnan bussipysäkiltä. Veimme kirjojani Messukylän kirjastoon (14 kappaletta ja osa niistä oli lukematta). Yksi laina jäi palauttamatta (cd), mutta siinä on vielä palautusaikaa. Lainasin neljä kirjaa ja tytär samanverran.

Menimme Turtolan Kodin Ykköseen. Ostin kaksi kukkaa: saniaisen ja nahkamuorin. Myös lyhtykynttilöitä. Tytär osti verhokankaan ja yhden kukkasen. Vein tyttäreni hänen kotiinsa ja matkasin kotiini.

Päivän onnistumiset:

1. Ruokatunti pidetty

2. Kirjaston kirjat palautettu

3. Kukkia ostettu