Heräsin vasta 12.25 ja olin nukkunut hyvin. Heräsin kyllä yöllä pari kertaa kun oli niin kuuma. Voiko minulla olla kuumia aaltoja? Päivällä ei mitään oireita, mutta yöllä kylläkin.

Laitoin riisipuuron valmistumaan haudekattilaan. Hassua että teen vaan riisipuuroa tuossa haudekattilassa, onhan muitakin puuro-ohjeita tälle kattilalle olemassa?

Katselin tallenteita ja Leo nukkui sylissäni. Menin pihalle ja aloin purkamaan pressun alla ollutta puukasaa. Osa puista oli jo homeessa. Kääk! No, lastasin puita pihakeinuun, pihapöydälle, postin muovilaatikoihin ja kottikärryyn. Pojan kanssa taittelin pressut kasaan.

Paha naapuri kävi talollaan. Luulin että hän pakkaa tavaraa pakettiautoon, mutta näytti että taloon tuotiin lisää tavaraa. Ei kai vaan hän ole tulossa takaisin?

Piti vielä illalla käydä haudalla, mutta se jäi. En taaskaan ollut varannut kynttilöitä haudalle. Laitoin pihalle kaksi lyhtyä ja yhden soihtutulen. Muistelin vainajia täällä kotona.

Sauna lämpimäksi illalla. Poika on lähdössä aamulla Turkuun. Menee työkavereitaan vastaan ja ajaa firman pikkubussin Tampereelle. Pojalla on herätys klo 04.00 ja juna lähtee klo 05.56.

Päivän onnistumiset:

1. Nukuttu on tarpeeksi

2. Piha on siistitty

3. Nyt saunaan