Poika oli lähtenyt jo aamulla ajamaan koulukyytejä. Tuli tauolle ennenkuin minä lähdin työmaalle. Illalla pojalla oli vielä kyytireissu Ikaalinen - Tampere - Ikaalinen.

Nekalassa lastasin asiakkaan autosta kesärenkaat varastoon ja sitten menimme toiselle varastolle. Siellä tavaraa taas autoon. Veimme tavaraa kierrätyskeskukseen ja jäteasemalle. Kokonaistyöaika 4,5 tuntia.

Kotona keitin teetä ja katselin telkkaria- Leo-kissa nukkui sylissä tyytyväisenä. Poika tuli kotiin kun harkitsin kauppaan lähtöä. Poika sai käydä tankkaamassa autoni ;-)

Illalla kävin Kangasalan Prismassa ostoksilla. Piti ostaa vain maitoa ja leipää... Lasku oli 60 euroa! Ostin kyllä koko viikon ruuat, toivottavasti. Illalla tein lihamakaronilaatikkoa ja poika sai syödä sitä ennenkuin lähti hakemaan porukoita.

Tytärkin poikkesi illalla. Luki seiskan ja söi jäätelöä. Sai matkaansa keskeneräisen villapaidan, jota oli tehnyt yläasteella. Nappasin hänelle mukaan myös multapussin autoni perästä. Sovittiin että jos huomenna iltapäivällä mentäisiin ostoksille: sunnuntaiksi pitäisi olla se ristiäislahja.

Päivän onnistumiset:

1. Asiakkaan kanssa mukavaa raivausta

2. Jääkaappi on nyt täynnä ruokaa ja ruokatarvikkeita

3. Ostin Citydealista tämän