Aamupäivällä menin Järvensivulle vakipaikkaan. Hommat ihan OK. Perheen tytär tuli kaverinsa kanssa paikalle ennen yhtä. Minä olin kotona kahden jälkeen. Laitoin välipalaa ja herättelin poikaa.

Pojan piti olla kosmetologilla klo 15.30. Pääsimme matkaan vasta klo 15.14 ja poika myöhästyi sovitusta ajasta vain muutaman minuutin. Ajoin taas kuin hullu, mutta silti maltillisesti.

Poika oli ihonpuhdistuksessa pari tuntia. Seuraava käynti kuukauden päästä. Nyt on ihorasvaa ja puhdistusainetta!

Vein autoni Koskikeskuksen parkkiin ja meni syömään Manhattaniin. Ananasleike kokoperunoilla oli hyvä annos. Sitten "läskikokoukseen". Meillä on kiva ryhmä ja juttelemme aika paljonkin asian vierestä ;-) Nyt luovutimme askelmittarit mittaukseen ja uudet mittarit on jo meille postitettu.

Kotimatkalla poikkesin tyttären luona kahvilla. Tytär paistoi joulutorttuja ja täytteenä oli omena-kanelihilloa. Oli hyvää! Suunnittelimme taas sisustusta: lähinnä hyllypaikkoja. Unohdin tyttären luokse silmälasini, joten sain illalla pärjätä varalaseilla.

Tietokonemiehemme soitti ja kysyi voisiko hän tuoda illalla uuden tietoneen meille. Tuli sitten klo 21.00 paikalle ja asensi koneen. Selitti pojalle koneen ominaisuuksia. Mies tulee maanantaina tuomaan minulle uuden näytön ja samalla siirtää juttuja vanhalta koneelta uudelle. Kääk! Ajaksi on sovittu aamu yhdeksän.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava päivä

2. Uusi tietokone

3. Kahvittelut tyttären luona