Aamulla olin Nattarissa klo 10.00. Onneksi olin täsmällinen, koska perheen rouva siellä minua odottelikin. Sovimme ylimääräisen joulusiivouksen ja lisäksi minua pyydettiin perheen isännän synttäreille "tarjoilijaksi". Molemmat työt saatiin kalenteriin ja rouva lähti asioilleen. Toinen perheen koirista oli pönttö päässä, koska siltä oli leikattu kasvannainen. Hulivili mäyräkoira oli energinen kuten aina. Ihanat koiruudet saivat taas paljon suukkoja ja rapsutuksia.

Soitin ja sain varattua autooni pesun ja vahauksen. Taas tuli yksi citydeal-kauppa vahvistettua.

Käväisin kotona syömässä ja sitten Hämeenpuistoon vakipaikkaan. Poislähtiessä tapasin perheen isännän. Kehuin hänen uutta autoa ja sain kuulla että mies on lähdössä Kuubaan lomalle.

Kotimatkalla poikkesin tulevan asiakkaan luona. Aivan ihana ja kaunis asunto. Jos asunnossa on valkoinen flyygeli olohuoneessa, niin se jo kertoo jotakin ;-) No katsastimme kaapit, varastot ja laatikot läpi. Sovittiin muutama raivausaika ja homma alkaa vinttivarastosta.

Vielä sain kotimatkalla tehdä koukkauksen: hain pojan hänen työmaaltaan. Kotona Leo-kissa oli ihan onnessaan kun tulimme kotiin. Pojan syliin se tietysti änkesi.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi hyvä asiakas

2. Poika on taas kotona

3. Lisätilauksia