Voi sentään, unohdin blogini synttärit. Nyt on kuitenkin seitsemäs vuosi menossa ja se alkoi 12.10. Tarinaa on aika paljon jo luettavissa ;-)

Heräsin aamuyöstä kun poikakin heräsi. Menin kyllä samantien takaisin nukkumaan. Poika oli ehtinyt juuri viime sekunnilla kuuden junaan. Autoni oli jättänyt Sorinkadulle. Turun reissu oli sujunut hyvin ja autonikin oli taas kotona ennen puoltapäivää.

Heräsin sitten kahdeksan aikaan ja maha oli aikas kipeä. En tiedä mistä johtui. Olo parani kyllä kun söin aamupalan. Katselin tallennuksia ja Leo-kissa nukkui sylissäni. Poika tuli kotiin ja juttelimme hänen reissustaan.

Tytär soitti iltapäivällä ja kysyi minua mukaansa Ikeaan. Sinne lähdettiin tyttären poikakaverin autolla. Ikeassa oli ihan hirmuisesti ihmisiä. Tytär osti lipaston, hyllykön, ovinaulakot, pyykkikopan ja tyynyliinan. Minä ostin vain kaksi pientä puurasiaa löytönurkasta.

Pääsin tyttären kyydillä keskustaan. Tapasin kaksi likkakaveriani ravintola Grillissä. Söimme hyvin: alkusalaatti, pihvit bataattiranskalaisilla ja jälkkärinä jätskiä. Hinta vain 22 euroa ja hyvää oli. Kolmessa tunnissa vaihdettiin kuulumiset ja kivaa oli.

Pääsin kotiin kaverini kyydillä ja ehdin hyvin katselemaan Tanssii tähtien kanssa ohjelmaa. Illalla tulostin lokakuun tiliotteen ja laskun huomiselle asiakkaalle. Poika pelaili tietokoneelle. Hänellä on huomenna reissu Tikkurilaan ja kyydissä on venäjänkielisiä matkustajia.

Päivän onnistumiset:

1. Olipa kiva tavata likkakaverit

2. Lasten kanssa mukavat jutustelut

3. Sain vinkin mukavasta gynekologista