Olin Järvensivulla vakiasiakkaan luona ja homien jälkeen kiirehdin kotiin. Ehdin käymään vessassa ja tein yhden eväsleivän itselleni. Sitten kampaajalle. Siellä mukavat jutustelut, leikkaus ja värjäys.

Pikakäynti kotona. Matkalla kaupunkiin vein pojan Messukylään: oli lähdössä hakemaan porukoita Pirkkalan lentoasemalta. Vei heidät hotelli Ilvekseen ja vielä illalla Näsinneulaan. Amerikkalaiset asiakkaat olivat kysyneet pojalta että onko hän tarpeeksi vanha ajamaan autoa. Poika on babyface ;-) Onneksi hän ymmärtää huumoria.

Minulla oli "läskikokous" kaupungissa. Otin matkalla tyttäreni kyytiin Linnasta. Menin kokoukseen ja tytär sai autoni lainaksi. Kävi Ikeassa katsomassa sopivia vitriinejä. Kokouksen jälkeen tapasimme Hatanpäänkadun Nesteellä ja auto meni pikapesuun.

Tulin kotiin ja olin rappusilla kun kettu tuli pihaan. Oli ihan metrin päässä. Pelkäsin että jos se hyökkää. Ehdin sanomaan vain että Herran Jumala ja silloin kettu meni pihavarastomme taakse. Naapurin mies soitti ja kysyi olenko nähnyt kettua. Hän oli kuulemma päässyt niin lähelle kettua että se oli haistellut miehen kättä.

Poika tuli viettämään taukoa ja sai tulla suojakseni kun menin kuivaamaan auton oventiivisteitä ja laitoin aseöljyä lukkoihin. Poika lähti takaisin töihin klo 22.00. Palaa kotiin yöllä ja jo aamulla klo 6.30 on herätys.

Päivän onnistumiset:

1. Auto on nyt putipuhdas

2. Uusi väri ja hiusmalli

3. Ketusta juttu Aamulehteen