Poika meni nukkumaan vasta aamulla. Hänellä alkoi työt vasta illalla klo 21.30. Matkasi Helsinkiin lentoasemalle asiakkaita vastaan. Paluu yöllä. Ei halunnut autoani työmaalleen, joten saa kävellä aamuyöllä kotiin.

Olin Lapinniemessa kahdeltatoista kuten oli sovittu. Raivasin asiakkaan kanssa yhdessä vaatehuonetta. Veimme myös tavaraa varastoon ja roskiin. Hommaan kului vain kaksi tuntia.

Kävin kotona ja töllöttelin telkkaria Leo-kissa sylissäni. Koitin olla hiljaa että poika sai nukkua rauhassa. Kissaakin piti hillitä kun se naukui kuin riivattu ;-)

Lastasin autooni ison läjän jätepappereita ja pahveja. Vein ne kierrätyspisteeseen ja matkasin erään järjestön syyskokoukseen. Vein autoni parkkihalliin Stockmannille.

Kokous oli aikamoinen ja minä sain siellä ryöpytystä, mutta myös kannatusta. Pääasia että minut taas valittiin hallituksen varsinaiseksi jäseneksi kahdeksi vuodeksi. Kiitos peukutuksesta! Olin kokouksen sihteeri ja lopuksi sovimme uuden ja vanhan hallituksen kokouksen joulukuulle.

Kokous päättyi vasta klo 21.00 jälkeen. Menin autoani hakemaan, mutta en päässyt Stockmannin autohalliin sisään. Soitin vahtimestarille ja hän tuli apuun. Oikein fiksu nuorimies. Pääsin sisälle, mutta automaattikassa ei hyväksynyt seteliäni. Lopulta kun olin tuupannut seteliä vaikka mitenkäpäin, niin sain maksuni maksettua (8 euroa) ja sain ajaan hallista pois. Kuulemma klo 21.30 jälkeen ei autoa saa hallista pois vasta kuin aamulla!

Kotimatkalla soittelin kummityttöni äidille ja kerroin että olemme tulossa lakkiaisiin lauantaina. Serkkuni olisi tulossa meille lauantaina ja ilmoitin hänelle että olen kotona klo 14.00 asti. Sitten voisi viettää meillä aikaa yksinään Leon kanssa.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava työpäivä ja kiva "melkein vapaa" päivä

2. Kokous sujui lopulta hyvin

3. Uskon että pahat saavat palkkansa, kuten ennenkin