Sain nukkua yhteentoista. Pojalla oli lähtö Hesaan klo 14.00 ja minä vein hänet työmaalleen. Käväisin vielä kotona ja lähdin sitten Tampere-talolle. Matkalla hain villasukkani Teboililta: ihanat uudet ruskeat sukat ovat jo jaloissa.

Siellä oli siskoni lapsenlapsensa kanssa minua vastassa. Tapahtuma oli ammattiliitto Pro:n juttu. Esiintyjänä oli Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani. Todella hyvä esitys: minusta tuli fani ihan kertaheitolla. Tapahtumasta sai mukaan suklaata, kolmioleipiä, vesipulloja, pillimehua ja lisäksi oli kahvia tarjolla. Mikään ei maksanut mitään!

Kävin tyttäreni luona ja mietimme taas asunnon sisustusta. Vävykokelas lähti aika nuoleesti tuloni jälkeen. Taitaa ihmetellä kun olen aikas useasti paikalla ;-) Tyttären kanssa kävimme katsastamassa vinttikomeron. Siellä oli asunnon ovia, mutta myös tilaa turhille tavaroille. Kävimme vielä yhdessä Siwassa ruokaostoksilla.

Sitten menin poikaa vastaan. Kotona sauna lämpiämään ja nettiin roikkumaan ;-) Ihanaa kun taas huomenna saa nukkua piiitkääään!

Päivän onnistumiset:

1. Tuure Kilpeläisen esityksestä nautittu

2. Tyttären kanssa mukavat keskustelut

3. Pojan kanssa myös