Heräsin yhdentoista maissa oikein hyvin nukkuneena. Toki näin taas unia: tasapuolisesti hyviä ja huonoja.

Aamupala taas lehden kera ja sitten telkkarin töllöttelyä kissa sylissä. Puolenpäivän aikaan laitoin uuniin liha-perunapadan. Eli valurautapataan maustettuja porsaan fileitä, perunoita, porkkanoita, sipulia, laakerinlehtiä, valkosipulia, lihaliemikuutio, suolaa ja pippuria. Lisäksi myös vettä. Pata sai hautua uunissa (125 astetta) noin neljä tuntia.

Poika oli tullut kotiin aamuyöllä ja oli mennyt heti nukkumaan. Nyt annoin pojan nukkua pitkään. Yövuoron piti alkaa klo 21.00, mutta työt alkoivatkin jo klo 19.00. Kyyditsin pojan autoa hakemaan kuuden maissa. Poika meni pomonsa luokse vielä saamaan viime ohjeet ja pikakoulutuksen maksupäätteelle.

Kävin Kangasalan Prismassa ostamassa ristiäslahjan: potkupuku, lakki ja Hello Kitty pehmolelu. Lisäksi kortti.

Poika tuli tauolle ja ehti syömään makaronilaatikkoa. Sitten tuli kutsu ajoon ja kahvi jäi juomatta. Tuli sitten toiselle tauolle ja sai kahvin juotua. Poika tuumasi että käy suihkussa työyön jälkeen klo 05.00. Tuumasin että on parempi mennä heti nukkumaan, koska suihku virkistäisi liikaa ei sitten uni tulisi. Lupasin laittaa saunan päälle klo 10.30.

Minulla oli maha sekaisin illalla, siis ihan oikea ripuli. Tauti meni kyllä ohi tunnissa, näin yrittäjä toimii!

Päivän onnistumiset:

1. Laskut on maksettu

2. Tiskit on tiskattu ja ruokaa on tehty

3. Pojalla riittää hommia