Onkohan se hyvä että pidämme porstuan eli eteisen kylmänä? Nyt eteisessä ei ole lämpöä ja ovi sinne on kiinni. Toimii ihan hyvin.

Heräsin vasta yhdentoista maissa, vaikka eka herätys oli kyllä yöllä kolmen aikaan. Poika näytti minulle kuvia ketusta jotka hän oli ottanut läheisessä puistossa. Kettu oli kaivellut kuoppia ja oli tullut pojan lähelle kuvattavaksi. Nauratti koko juttu: nyt poika uskoo että meillä on todellakin kettu kotipiirissä.

Aamupala ja Aamulehti ja sitten keskustaan kokouspaikalle. Siellä hyvät kahvit ja mukavaa seuraa. Minusta tuli nyt pakolla yhdistyksen pj vuodeksi. Toivottavasti saamme uutta innokasta porukkaa mukaan ensi vuonna.

Kotimatkalla kävin Kalevan Prismassa ja siellä olikin porukkaa. Oli asiaomistajapäivät! Ostin autoon lämppärinjohdon ja tuulilasinpesunestettä. Ale 15 %.

Kotimatkalla hain itselleni ja pojalle pitsat Kotipitsasta. Pojan kanssa katselin tallenteita: komisario Lewis. Tytär soitti ja kysyi apuja huonekalujen kokoomiseen.

Kalevassa avustin tytärtä ja hänen poikakaveria sisustuksessa. Nuoripari siirteli hyllyjä ja kokosivat uusia hyllyjä. Eivät edes tapelleet! Minä taas tiskasin tiskit ja täytin hyllyjä. Tytär sai toivomansa verhotangon kotiinsa ja minä sain pussukan vaatteita UFF:lle vietäväksi.

Päivän onnistumiset:

1. Sain nukkua pitkään

2. Kiva kokous päivällä

3. Tyttären luona vierailu