Heräsin aamuyöllä kun näin tosi kauhean painajaisen. En meinannut uskaltaa nukkua enää ollenkaan. Poika valvoi yöllä ja huutelin häntä hiljentymään. Iski yläkerrassa tahtia jalalla ja sehän häiritsi minua.

Varsinainen herätys oli yhdeksän maissa. Join teetä ja luin aamuisen lehden. Olin Sammonkadulla klo 11.00 kuten oli sovittu. Asiakas oli aika terävällä päällä ;-) Juttelin hänen kanssaan aika kauan hommien jälkeen.

Käväisin kotona ja söin mitä jääkaapista löytyi. Vein pojan työmaalleen ja olin asiakkaan luota vartin myöhässä. Se ei kuulemma haitannut. Poika lähti hakemaan porukkaa Helsingistä. On Tampereella vasta puolenyön jälkeen. Onneksi saa työmaalta auton aamuksi: koulukyytien ajoa jo aamulla varhain.

Asiakkaan kanssa juotiin kahvit porkkanaleivosten kera. Juttelimme kissoista, autoista ja joulusta. Töiden jälkeen matkasin taas kotiin. Join taas teetä ja söin leivän. Lapinniemessä olin klo 18.00 ja raivaus kesti vain tunnin. Kotimatkalla nappasin tyttäreni mukaani.

Tytär paistoi neljä joulutorttua ja joimme hyvät kahvit. Tytär hakee uutta sivutoimista työpaikkaa ja kannustin häntä siinä. Jos asia toteutuu, niin se on aikas hauskaa.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi työtilaus

2. Mukavat juttelut tyttären kanssa illalla

3. Pahan naapurin talo on myynnissä