Lähdin työmaalle ennen kahtatoista. Poika heräsi ennen lähtöäni ja meni suihkuun. Tietokonemiehemme soitti ja kyseli tarkennuksia tietokoneen hankintaan. Poika haluaa oikein hyvän pelikoneen, minä vain näytön ja tulostinta ei nyt hankita.

Auton lämppärinjohto on jossakin hyvässä tallessa. Se ei ole vielä löytynyt. Sain siis raapata auton laseja ;-) Miksei Calixin ja Defan pikkupäiset johdot / pistokkeet voi toimia keskenään?

Lapinniemessä raivasin asiakkaan kanssa varastoa pari tuntia. Lastasimme asiakkaan auton täyteen lahjoitettavaa tavaraa. Hän vei ne SPR:n Konttiin iltapäivällä. Homma jatkuu viikon päästä. Asiakas hommaa varastoon hyllyjä ja niihin laitetaan varastoitavat tavarat.

Kotona tein riisipuuroa. Raivasin pihavarastoa ja hakkasin halkoja. Siinä tuli omena- ja koivupuuhalot pienittyä. Kovaa hommaa: hiki tuli ihan hetkessä ja kädet vapisi työn jälkeen. Mutta kivaa se homma oli!

Poika lähti työkeikalle: linja-autolla porukat hotellilta Ylöjärvelle. Illalla sama homma toisinpäin. On kotona vasta ennen puoltayötä.

Minä olin Tampellan alueella Marttojen luentoa kuuntelemassa: "kesytä kaaos". Eli ihan mielenkiinnosta menin kuuntelemaan minulle itsestään selvyyksiä. Käytin tilannetta hyväkseni ja jaoin osallistujille käyntikortteja. Toivottavasti saan muutaman uuden asiakkaan.

Kotimatkalla poikkesin lähikauppaan. Kauppa on lopettamassa toimintaansa ja siellä on nyt ale. Tuotteita miinus 30 % ja 50 %.

Päivän onnistumiset:

1. Kotona raivattu ja tehty polttopuita

2. Mukava työpäivä

3. Mukava luentotilaisuus illalla