En tiedä mihinkä eilinen kirjoitukseni on hukkunut? No, tässä selostus eilisestä:

Aamulla meille tuli se vieras mies, nimittäin nuohooja. Mies meinasi pudota katolta kun lapetikkaiden kiinnitys petti osittain. Onneksi ei käynyt kuinkaan. Tilasin jo korjaajan!

Lähdin ennen poikaa työmaalleni Messukylään. Poika lähti kuljettamaan porukoita Kuopioon. Minulla hommat ihan OK ja tapasin siskoni Munkkimiehissä pikaisesti. Minä söin ja siskoni joi kahvit. Oli vartoomassa miestänsä, joka oli olkapääleikkauksessa.

Olin Armonkalliolla sovittuun aikaan ja siivosin pari tuntia. Asiakkaan kanssa oli mukavat keskustelut. Nauroimme yhdessä kun asiakas kertoi kuinka hän oli keittänyt munat pohjaan ;-)

Menin Kalevan ABC:lle tapaamaan citydeal-myyjää. Mies oli myöhässä melkein puolituntia. En lähtenyt yrittäjänä diilin mukaan: hommat pitäisi tehdä melkein ilmaiseksi.

Menin tyttäreni luokse kahville. Nyt tutustuimme talon pesutupaan, mankeliin ja pyörävarastoon. Saunaa emme löytäneet. Tyttären poikakaveri oli tyhjentänyt kellarivaraston ja nyt sinne saa siirrettyä tavaraa. Sain mukaani matkalaukkuni joka oli ollut Venezuelan reissulla lainassa. Lisäksi pari jakkaraa. Poika sai siskoltaan tuliaisiksi laadukkaat kalsarit.

Illalla soittelin pojalle, mutta hän ei vastannut. Laitoin sitten tekstaria ja sain vastauksen. Oli asiakkaiden kanssa ravintolassa syömässä ja juomassa. Matka oli sujunut hyvin.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava tavata isosisko, vaikkakin pikaisesti

2. Ihana tavata tytär lomareissunsa jälkeen

3. Pojalla oli ollut mukava reissu