Nukuin levottomasti ja olin aamulla väsy. Aamupalan jälkeen olin sovitusti Nekalassa klo 11.00. Raivasimme varastoa ja veimme tavaraa toiseen varastoon. Työaika kolme tuntia.

Kotimatkalla kävin ruokakaupassa: ostin ranskalaisia ja torttutaikinaa. Uunissa oli ensin lihapullia (Ikea), ranskalaiset ja sitten nakkikääröt. Tulihan niistäkin maha täyteen.

Katselin tallennettua Tanssii tähtien kanssa ja menin sitten päikkäreille. Nukuin melkein seitsemään. Soittelin tyttären kanssa ja sovittiin muuttopakkausta torstaille.

Pesin pojan työvaatteita ja poika kävi saunassa. Huokaili ettei hänelle sovi vapaapäivät ollenkaan. Olen ihan samaa mieltä! Turhaa vaan sekottaa rytminsä. Siskoni oli soittanut pojalle tänään. Pyysi ruokkimaan kissoja ja koiraa launataina. Poika suostui. Kun minä tulin kotiin, muistutin poikaa että lauantaina hänellä on työpaikalla koulutus ja illalla menemme teatteriin. Poika laittoi tekstarin siskolleni ja perui koko jutun.

Päivän onnistumiset:

1. Iso lasku asiakkaalle lähti postiin

2. Hyvä E-koodi ohjelma katsottu http://tv1.yle.fi/juttuarkisto/tasta-puhutaan/kirous-vai-kiitos-liisterissa-lisaaineisiin

3. Mukavat juttelut ex-naapurin kanssa Facebookissa